Cübbeli Ahmet'ten devlet içinde yeni ''paralel yapı'' uyarısı

Kamuoyunda cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü katıldığı televizyon programında "devlet içinde acayip klikler oluşmaya başlamış" diyerek yeni bir paralel yapılanmaya dikkat çekti.

Kamuoyunda cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Ekol TV'de katıldığı Güncel Meseleler adlı canlı yayında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Cübbeli devlet içerisindeki yeni yapılanmalara dikkat çekerek, "Devlet içinde acayip klikler oluşmaya başlamış. Bazı cemaatleşmeler Emniyet’te bahsediliyor. Dini cemaatlerin bazı gruplarının kümeleşmeleri duyuluyor. Emniyet’te olup askeriyede olmaması düşünülemez” ifadelerini kullandı.

"Erdoğan'ın eniştesine darbe girişimini ben söyledim"

Ünlü bir süre önce de FETÖ'nün kanlı darbe girişimine kalkışacağını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eniştesine kendisinin söylediğini iddia etmişti.

Hatırlanacağı gibi eli kanlı bölücü terör örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki kanlı darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan, darbe girişiminden 5 gün sonra El-Cezire televizyonuna yaptığı açıklamada, darbeyi kız kardeşi Vesile İlgen'in eşi Ziya İlgen'den öğrendiğini söylemişti.

Cübbeli Ahmet de katılmış olduğu bir televizyon programında darbe olacağı bilgisini Erdoğan'ın eniştesine kendisinin verdiğini iddia etti. Cübbeli 2011 yılında Ziya İlgen'e "Bunlar hazırlanıyor, silahlanıyor, darbe olacak diye ben söyledim" şeklinde konuştu.