Bursa'da tehlikeli gerginlik !

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde düzenlenen terör eyleminde iki grup arasında kavga çıktı.

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde terör olaylarını protesto etmek isteyen bir grup ile karşıt görüşlü grup çatıştı. Polisin biber gazı ve TOMAlarla müdahale ettiği olaylar güçlükle yatıştırıldı.

Polis yoğun güvenlik önlemi almış durumda. Akşam saatlerinde sosyal medya hesapları üzerinden terörü protesto etmek için toplanan bir grup ile karşıt görüşlü bir grupun sözlü atışması karşılıklı kavgaya dönüştü.

Terör olaylarını protesto etmek isteyen grup ilçede bulunan Atatürk Anıtı önünden sloganlar atarak yürüyüşe geçti. Grup ilçede bulunan ve doğu kökenlilerin yoğun olarak yaşadığı Yılmaz Mahallesi yakınlarına gelince karşıt görüşlü bir grupla karşı karşıya geldi.

Sözlü atışmalar kısa sürede kavgaya dönüştü. Güvenlik güçleri olaylara biber gazı ve TOMA'larla müdahale etti. Önce her iki grubunda dağılmasını isteyen polisler yanıt alamayınca gruplara müdahale etti.

Terörü protesto eden grup HDP binasına saldırdı binaya bayrak asmak isteyen gruba polis izin vermedi. Polis ilçede yoğun güvenlik önlemi almış durumda.

Sonraki Haber