5,9'luk depreme canlı yayında yakalanan spikerin korku dolu anları

Malatya'da meydana gelen ve çok sayıda ilimizi sarsan 5,9 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalanan sunucunun panik dolu anları bölgede yaşanan korkunun boyutunu gözler önüne serdi.

Türkiye'nin doğusunda birçok ilde hissedilen bir deprem daha meydana geldi. AFAD verilerine göre merkez üssü Malatya olan ve büyüklüğü 5,9 olarak ölçülen deprem büyük korku ve paniğe yol açtı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) tarafından verilen bilgilere göre Malatya'nın Kale ilçesi merkezli 5,9 büyüklüğündeki depremin derinliği de 10,07 km olarak ölçüldü.

Deprem Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Tokat'tan da hissedildi. Depremin merkez üssü Malatya ile sarsıntının hissedildiği Elazığ'da okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Deprem sırasında canlı yayında olan Malatya'nın yerel kanalı ERTV sunucusunun korku dolu anları ise saniye saniye yayına yansıdı.

Sunucu deprem anında “Of! Aman yarabbi! Hala devam ediyor korkunç! Arkadaşlar jenerik mi girsek?” diyerek yaşadığı büyük paniği de bu sözlerle dile getirdi.

Sonraki Haber