Sokak röportajında Atatürk'e ağır hakaret

Sarı Mikrofon isimli YouTube kanalının Hatay'da yaptığı sokak röportajında bir kişi, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk için ağza alınmayacak bir küfür etti.

Türkiye, Cumhuriyetin ilanının 101'inci yılını kutlarken, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik saldırılar ve hakaretlere bir yenisi daha eklendi.

Hatay'da sokak röportajı yapan Sarı Mikrofon adlı sosyal medya kanalının mikrofon uzattığı kişi büyük önder Atatürk'e hakaret yağdırdı.

"Atatürk'ü sevmiyorum" diyen kişi, muhabirin "neden sevmiyorsunuz" sorusu karşısında ağza alınmayacak hakaretlerle Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef aldı.

Atatürk için "tohumu belli değil" diyen şahıs “anti-kemalist" olduğunu ifade edip Atatürk için “anası babası belli değil” ifadelerini kullandı.

Şahsın bu sözlerinden sonra muhabir "Ama ülkemizi kurtardı" dedi. Bunun üzerine şahıs ise "Size öyle geliyor abi, Osmanlı'yı yıktılar. Bana göre öyle bilmiyorum artık" diyerek Atatürk'ün, Osmanlı İmparatorluğu'nu yıktığını iddia etti.

Sözlerini daha da çirkinleştiren şahıs son olarak, "Anası babası belli değil yani" diyerek Atatürk'e küfretti.

Sonraki Haber