Sığınma evinden çağırdı, sokak ortasında katletti

İstanbul Arnavutköy'de sokak ortasında işlenen ve saniye saniye kameralara yansıyan korkunç kadın cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Öldürülen kadının sığınma evinde kaldığı ve boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında katleden caninin onu "konuşalım" diyerek sığınma evinden çağırdığı ortaya çıktı.

Arnavutköy'de bir kişi, tartıştığı eşini sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Dehşet anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Arnavutköy Taşoluk Mahallesi Eslem Sokak'ta saat 13.34 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 2 yıldır boşanma aşamasında olan H.G. (40), ve eşi S.G. (35) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. H. G., sokakta silahla ateş ederek S.G.'yi vurdu. S.G. olay yerinde hayatını kaybetti. H.G. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sığınma evinde kalıyormuş

Korkunç cinayetin ardından ortaya çıkan bilgilere göre cani kocanın boşanma aşamasındaki eşini sığınma evinden "konuşmak için" çağırdığı ortaya çıktı. 

"Çocuğu için öldü"

İnfial yaratan olayın ardından S.G.'ün Ekol TV'ye konuşan annesi ve ablası katilin en ağır cezayı almasını istediler. 

Acılı abla S.Y., "Kardeşimi canice katletti. Başkası Serpil'ler ölmesin, kanları kaldırıma dökülmesin" dedi.

S.Y. ayrıca kardeşinin sığınma evine gitmeden önce eşiyle tartıştığını, H.G.'ün yalvarıp özür dilediğini, 'Bir daha olmayacak' dediğini ifade edip "Aradan bir zaman geçtikten sonra tekrar kavga ediyorlar, kardeşimi dövüyor, kardeşim sığınma evine gidiyor" dedi.

Çocuklarının sünnet olması üzerine H.G.'ün S.G.'ü çağırdığını kaydeden abla S.Y., "Çocuk sünnet olmuş, 'Gel' demiş, o da gelmiş. Çocuğu için öldü" diye konuştu.

Korkunç cinayet kamerada

S.G.'nin eşi tarafından sokak ortasında vurulduğu anları çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.

Sonraki Haber