O cinayetin sır perdesi çözüldü

Antalya'da vedaşlamak için çağırıp daha sorna bıçaklanarak öldürülen kadın cinayetinde sır perdesi aralandı.

Kendisini terkeden sevgilisini, vedalaşma bahanesiyle çağırıp otomobilde bıçaklayarak öldüren Z.Ü, daha sonra ayrıldığı eşinin evine gidip çocuklarını son kez görmüş

Antalya’da kendisini terk eden sevgilisi 24 yaşındaki Canan Göktaş Yaşar’ı, vedalaşacağını söyleyerek çağırıp kalbinden bıçaklayıp öldüren 35 yaşındaki Z.Ü’un, cinayetten sonra çocuklarıyla vedalaştığı öğrenildi. 2013 yılında eşinden ayrılan 5 çocuk babası Z.Ü, müdürlüğünü yaptığı markette çalışan, eşinden ayrı yaşayan 1 çocuk annesi Canan Göktaş Yaşar ile gönül ilişkisine girdi. Bir süre sonra Yaşar buradan ayrılıp başka markette çalışmaya başladı.

Bir ayrılıp barışan ikili arasında, geçen 16 Aralık’taki telefon görüşmesinde yine tartışma çıktı. Yaşar, Ü.’a artık görüşmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine Ü., son kez görüşüp vedalaşmak istediğini söylerek genç kadını çağırdı.

Bıçaklayıp araçtan attı

Z.Ü, aracına aldığı Canan Göktaş Yaşar’ı kalbinden bıçaklayıp araçtan attı ve kaçtı. Yaşar olay yerinde yaşamını yitirirken, Ü. tutuklandı.

Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci duruşmasına, ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Z.Ü ile öldürülen Yaşar’ın annesi, kız kardeşi ve avukatlar katıldı. Duruşmada Ü.'ın eski eşi Fatma Üstün, tanık sıfatıyla dinlendi.

Üstün, "Z., olayın meydana geldiği akşam 5-6 kadar polisle geldi. Çocuklarla vedalaşmak istediğini söyledi. Ne olduğunu sorduğumda Canan ile kavga ettiklerini ve kazayla onu vurduğunu söyledi" dedi.

Polisteki ifadesindeki bazı beyanları yalanlayan Üstün, mahkemede verdiği beyanın doğru olduğunu söyledi. Sanığın tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Sonraki Haber