Minik Narin'in ağabeyinden annesi, babası ve kardeşi için kafa karıştıran ifadeler

Diyarbakır'da kayıp olarak aranırken cansız bedeni bir çuvalın içerisinde dere kenarına gizlenmiş şekilde bulunan ve korkunç bir cinayete kurban gittiği tespit edilen minik Narin'in ağabeyinin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar kafaları karıştırdı.

Diyarbakır’da 19 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti ile ilgili 12 kişi tutuklanmıştı.

Diyarbakır’ın kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni çuvalın içerisinde dere kenarına gizlenmiş şekilde bulunan ve korkunç bir cinayete kurban gittiği tespit edilen 8 yaşındaki Narin soruşturmasında iddianame tamamlandı ve ilk dava günü için geri sayım başladı.

7 Kasım'da yapılacak olan ilk duruşma öncesinde Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi, Narin'in babası A.G. ile ağabey B.G.’ın da aralarında bulunduğu 23 kişinin mahkeme günü zorla getirilmesine karar verildi.

Tüm Türkiye 7 Kasım'daki bu davayı beklerken minik Narin’in tutuklu olmayan diğer abisi B.G.'nın Instagram hesabından peş peşe yaptığı ilginç paylaşımlar dikkat çekti. B.G. bir anda gündem olan paylaşımlarını hızlıca kaldırdı.

İşte o paylaşımlar:

B.G., ilk paylaşımında annesi Y.G.'ı özlediğini belirterek, "Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem, senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem." ifadelerini kullandı. 

B.G., ikinci paylaşımında hakkında müebbet hapis cezası istenen 15 yaşındaki kardeşi E.G.'ın fotoğrafını paylaştı. Paylaşımında, "Sana iftira atanlar utansın aslanım. Senin başın hep böyle dik olacak." ifadelerini kullandı.  

B.G., üçüncü paylaşımında katledilen küçük kardeşi Narin ile birlikte bir fotoğrafını paylaşarak, "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine 'katil' dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum." ifadelerini kullandı.

Amcasını paylaşmadı

Tutuklu amcası S.G. hakkında paylaşım yapmaması dikkat çekerken, B.G. tüm paylaşımlarını 45 dakika sonra sildi.

Sonraki Haber