Kayıp Narin'in ailesiyle ilgili yeni iddia

Diyarbakır'da bundan 15 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin'in ailesiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Altan Sancar’a göre Güran ailesi Diyarbakır’da 90’lı yıllardan beri etkili olan bir yapı ile sıkı ilişki içinde.

Türkiye Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin'den gelecek güzel haberi beklerken, kayıp Narin’in ailesiyle ilgili şoke eden bir iddia daha gündeme atıldı.

8 yaşındaki Narin 21 Ağustos’ta Kur’an kursuna gitmek için evden çıkmış ve sonrasında kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Narin'i bulmak için oluşturulan özel ekipler çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda köyün muhtarı da olan Narin’in amcası S.G., kasten adam öldürme suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Mahkemenin yayın yasağı da getirdiği olayla ilgili gazeteci Altan Sancar katıldığı Sözcü TV yayınında açıklamalarda bulundu.

Ailenin üzerinden etkili olan bir yapı olduğunu iddia eden Sancar, yasak sebebiyle ismini vermediği yapıyı “90’lı yıllardan beri Diyarbakır’da etkili olan ve son zamanlarda güçlendirilemeye çalışılan bir yapı” olarak tanımladı.

Sonraki Haber