İzmir'de aile içi vahşet: Anne ve babasını öldürüp intihara kalkıştı

Türkiye bugün de yeni güne yeni bir vahşet haberiyle uyandı. İzmir'de anne ve babasıyla tartışan 25 yaşındaki bir kişi tabancayla önce anne ve babasını vurdu ardından intihar girişiminde bulundu.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, anne ve babasıyla tartışan K.Y. (25) cinnet getirerek, tabancayla önce anne ve babasını vurdu ardından intihar girişiminde bulundu. Olayda, anne ve baba yaşamını yitirirken, K.Y. ise ağır yaralandı. Olayın yaşandığı sırada evde bulunan çiftin kızı A.D.Y.(13), ekipleri arayarak durumu bildirdiği öğrenildi.

 

Olay, akşam saatlerinde Tepeköy Mahallesi 4508 sokakta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen K.Y.(25), henüz belirlenemeyen bir nedenle annesi S.Y.(48) ve babası H.Y. (50) ile tartışmaya başladı. Aile içinde yaşanan gerginliğin artmasıyla cinnet getiren K.Y., yanında bulunan tabancayla anne ve babasına art arda ateş etti.

Olayda vücutlarının farkı yerlerine aldıkları kurşunlarla ağır yaralanan çift kanlar içerisinde yere yığıldı.

Bu sırada, K.Y. aynı tabancayı bu kez kendisine doğrultarak ateşledi. Olayın yaşandığı sırada, evde bulunan çiftin kızı A.D.Y., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. A.D.Y. polis ekipleri tarafından evden çıkartılırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sevilay ve H.Y.'ın yaşamını yitirdiği, K.Y.'ın ise ağır yaralandığı tespit edildi.

Ambulansa alınan K.Y., Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çiftin cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çiftin kız çocuğu A.D.Y.'nin olay sonrasında dayısına teslim edildiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Sonraki Haber