İstanbul'da korkunç olay: Bir genci döve döve bayıltıp, elektrik vererek katlettiler

İstanbul Fatih'te 18 yaşındaki bir genç alacak-verecek kavgasında hayatını kaybetti. Korkunç olayda 18 yaşındaki gencin borçluları tarafından önce dövülerek bayıltıldığı ardından da ayıltmak için elektrik verildiği sırada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

İstanbul Fatih'te alacak verecek meselesi yüzünden Yaşar K. (18) ve 4 arkadaşı arasında evde tartışma çıktı. 5 arkadaşı tarafından öldüresiye dövülen Yaşar K. bayıldı. Yaşar K., arkadaşları tarafından ayılması için vücuduna verilen elektrik nedeniyle hayatını kaybetti. Olayla ilgili evde bulunan 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı.

 Olay, saat 06.00 sıralarında Atikali Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi bulunan Yaşar K. ile Ramazan K.(28), Eda T., Cebrail K.(29), ve İsmail K.( 26) arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, aldığı darbeler nedeniyle Yaşar K. bayıldı. Yaşar K.'ın ayılması için önce üzerine su döken arkadaşları ardından da vücuduna elektrik verdi. Yaşar K.'ın kendisine gelmemesi üzerine evde bulunanlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri, Yaşar K.'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Evde bulunan 1'i kadın 4 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemelerin ardından Yaşar K.'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, Ramazan K.'nın 10 suçtan, Cebrail K.'nın 4 adet suçtan, İsmail K.'nın ise 11 adet suçtan kaydının olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  

Sonraki Haber