Hamile eşinin gözü önünde böyle öldürüldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, geçen yıl 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 4 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 27 Ağustos 2019’da, İnegöl'e bağlı Sinanbey Mahallesi'nde meydana geldi. Kerem A. (42) ve oğlu Kenan A. (18), daha önce borç olarak verdikleri parayı almak üzere, Ahmet C.'in araç kiralama işi yaptığı dükkana gitti. Burada baba- oğul ile Ahmet C. arasında tartışma başladı. Tartışma, dükkandaki çalışanlar ve Ahmet C.'in oğlu Alper C.'in de dahil olmasıyla silahlı kavgaya dönüştü.

Ahmet C. ve oğlu Alper C. ile Kerem A., oğlu Kenan A. ve çevredeki esnaftan Yaşar A., tabancayla vurularak, yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, 5 yaralıyı ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 6 aylık hamile eşi Ebru C.'in gözü önünde vurulan Alper C., doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan Kerem A. ile oğlu Kenan A. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAVGA ANININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan kavga anının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; Kerem A. ve oğlunun dükkana geldiği, tartışmanın ardından Kerem A.'ın tabancayla ateş açtığı Ahmet C.’in yere yığıldığı, oğul Kenan A.'ın ise dükkanın kapısından Alper C.’e ateş ettiği ve oğul Cin’in de yere yığıldığı anlar yer aldı.
 

Sonraki Haber