Evine giren hırsızı bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli'nde bir kişi evine hırsızlık için giren zanlıyla yaşanan arbede sırasında hırsızlık zanlısını bıçakla yaraladı. Yaralanan zanlı hastanede hayatını kaybederken ev sahibi tutuklandı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Okan K. evine hırsızlık için giren Murat Y.’ı yaşanan arbede sırasında bıçakladı. Yaralanan Murat Y. hastanede yaşamını yitirirken, Okan K. tutuklandı. 

Olay 14 Ocak gecesi Gölcük Yeni Mahalle’de meydana geldi. Murat Y., Okan K.’a ait dubleks eve hırsızlık amacıyla girdi. Sese uyanan Okan K. evin alt katına inince Murat Y. ile karşılaştı. Okan K. ile Murat Y. arasında arbede yaşandı. Bu sırada Murat Y.’ı bıçakla yaralayan Okan K., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekibi tarafından ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Murat Y., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yarar’ın hırsızlık suçundan sabıkasının olduğu öğrenildi. 

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Okan K. ise emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyeye çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.  

Sonraki Haber