Esra Erol'a canlı yayında ölüm tehdidi

ATV ekranlarının gündüz kuşağı programı ''Esra Erol'da''da ifşa olan "sahte mehdi"nin müridi olduğunu söyleyen bir kişi canlı yayına bağlanarak Esra Erol'u "senin canını alacağım" diyerek açık açık ölümle tehdit etti.

Esra Erol, geçtiğimiz günlerde ifşa ettiği sahte mehdi M.Ç.'un sahte müridlerinden biri tarafından ölümle tehdit edildi. Hasan isimli şüpheli şahsın, "Ey Esra Erol, sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım" tehditlerini savurduğu videosu ortaya çıktı. Kendisine yönelik tehditlere sessiz kalmayan Esra Erol, "Gerçekleri ortaya çıkarmaktan, haklının yanında olmaktan, taciz, istismar edileni korumaktan dünya karşımda olsa da vazgeçmeyeceğim" dedi.

 Esra Erol'da geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan sahte mehdi M.Ç.'un tutuklandığı haberi kısa sürede gündem olmuştu.

Bundan kısa bir süre önce ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Fatma Hanım, kızı Mevlüde'nin kendisini mehdi olarak tanıtan M.Ç. ile kaçtığını ve bu kişinin bir termal otelde harem kurduğunu açıklamıştı.

Fatma Hanım, M.Ç.'un Çanakkale'deki bir otelde 300 kişiyi zorla tuttuğunu öne sürdü. Canlı yayında, kaybolmadığını belirten Mevlüde, "Allah'ın izniyle onun müridiyim. Biz burada ilim öğreniyoruz." diyerek Esra Erol'u sinirlendirdi. Bu sözler, izleyiciler arasında büyük bir tartışma yarattı. M.Ç. hakkında çok sayıda ihbar yapılırken, geçmişte tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığı ve sonrasında Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde, 'Hilafeti Muhammediye Tarikatı' adını veren yaklaşık 200 kişilik bir grup, 18 ay önce kendilerini depremzede olarak göstererek köyün yakınlarındaki termal evleri iki yıllığına kiralamıştı.

Esra Erol’un yaptığı yayınlar sonrasında tutuklanan M.Ç.’un müridlerinden Hasan adlı kişi skandal bir video çekerek Esra Erol’a tehditler savurdu.

Hasan adlı mürid, kaydettiği videoda Esra Erol'a "Sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım. Seni sevenlerin de canını alacağım. O malum yerden aşağı atacağım" dedi.

Yaşananlara sessiz kalmayan Esra Erol da "Gerçekleri ortaya çıkarmaktan,haklının yanında olmaktan, taciz, istismar edileni korumaktan dünya karşımda olsa da vazgeçmeyeceğim. Siz de vazgeçmeyin" diyerek bu ölüm tehdidine rest çekti.

Sonraki Haber