Eski eşi ve iş arkadaşına kurşun yağdırdı

Adana'da bir kişi, 2 ay önce boşandığı eşini tabancayla yaralayıp, ilişki yaşadığını düşündüğü iş arkadaşın öldürdü. Zanlının uzaklaştırma cezasının yeni bittiği öğrenildi.

Adana'da, 37 yaşındaki Nuh Murat U., 2 ay önce boşandığı 34 yaşındaki Leyla D.'yi tabancayla ağır yaralayıp, eşinin ilişkisi olduğunu düşündüğü iş arkadaşı 23 yaşındaki Volkan D.'yi öldürdü. Nuh Murat U.'nun cumhuriyet savcılığınca verilen 'evden uzaklaştırma' cezasının yeni bittiği ortaya çıktı.

Olay, dün saat 21.00'de, merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşındayken, Nuh Murat U. ile evlenen Leyla D.'nin bu beraberlikten bir çocuğu da oldu. Özel bir şirkette çalışan Leyla D., Nuh Murat U.'ya kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Bunun üzerine cumhuriyet  savcılığı, Nuh Murat U.'ya 2 ay evden uzaklaştırma cezası verdi.



CEZASI BİTTİ, CİNAYET İŞLEDİ

İki ay önce boşandığı Leyla D.'nin birlikte çalıştığı Volkan D. ile ilişkisi olduğunu düşünen Murat U., telefonla eski eşini arayıp, tehdit etmeye başladı. Uzaklaştırma cezası biten Murat U., olay günü işten çıkan Leyla D. ile birlikte yürüyen Volkan D.'ye kurşun yağdırdı. Kanlar içinde yere yığılan Volkan D., olay yerinde yaşamını yitirdi. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Leyla D. ise Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

TRAFİK POLİSİ, YAKALADI
Olayın ardından kaçmaya çalışan Murat U.'yu, kavşakta görev yapan bir trafik polisi yakaladı. Suç aleti silaha da el koyan polis, telsizden asayiş ekiplerini anons etti. Gözaltına alınan şüpheli, sorgusunda, "Çocuğu yaşındaki erkekle birlikte oluyor. Namusumu temizledim" dedi.

Volkan D.'nin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

Sonraki Haber