Ece Üner yine taşı gediğine koydu: ''Çöp kokana kadar neden beklendi ?''

Türkiye, dün İstanbul'da bir suç makinesi tarafından öldürülen şehit kadın polis memuru Şeyda Yılmaz'a ağarken, katil zanlısının çöp poşetinde adliyeye sevkiyle ilgili tartışmalar da devam ediyor. Ünlü haber sunucusu Ece Üner, adliyeye sevk edilirken çöp torbası giydirilen katil zanlısı için "Çöp kokana kadar neden beklendi" diye sordu.

İstanbul Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ın katil zanlısı 19 yaşındaki suç makinesi Y.G.'nin gözaltına alındıktan sonra kadın polis memurları tarafından çöp poşetinde adliyeye sevkiyle ilgili tartışmalar sürüyor.

Ünlü haber sunucusu Ece Üner, adliyeye sevk edilirken çöp torbası giydirilen Y.G. için yaptığı yorumda “26 ayrı suçtan kaydı olan bir cani şehit etti onu. Bu cani adliyeye götürülürken çöp poşetine kondu. Peki neden çöp kokana kadar beklendi?” ifadelerini kullandı. 

Polis katilinin 26 suç kaydı çıktı

Aranan ve 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Y.G., Ihlamurkuyu'da kendisini yakalamak isteyen polislere direndi. Çıkan arbedede, polis memurunun silahını alarak etrafa ve polis memurlarına ateş açtı. Olayda polis memuru Şeyda Yılmaz (27) ağır yaralanmış, polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe ve saldırganın annesi P.G. (43) yaralanmıştı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılmış, polis memuru Şeyda Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

26 suç kaydı olduğu ortaya çıkan katil Y.G. ise tutuklandı. Y.G., adliyeye sevk edilirken çöp torbası içine koyuldu ve Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'nin tehlikeli köpekleri taşımak için kullandığı araca bindirildi.

Sonraki Haber