Bu seferki trafik magandası bir kadın oldu: Silahını çıkartıp peş peşe ateşledi

İstanbul'da bir kadın sürücü seyir halindeki aracının camından silahıyla çevreye ateş açtı.

Esenler'de hareket halindeki bir araçtan havaya rastgele ateş eden kadın sürücü, dehşete neden oldu. Olayın bir yıl önce meydana geldiği anlaşıldı ve erkek arkadaşına ait silahı kullandığı belirlenen kadın, gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, sosyal medyada bir kadın sürücünün seyir halinde ilerleyen araçtan havaya silahla ateş açtığı anları paylaşması üzerine inceleme başlattı. Seyir halindeki araçtan çevreye rastgele ateş açan şahsın M.A. isimli kadın olduğu belirlendi.

29 Eylül'de Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi'nde bir evde yakalanan şüpheli, Esenler'de bir yıl önce gerçekleşen olayla ilişkilendirildi. Silahın, kadının erkek arkadaşı O.K.'ye ait olduğu anlaşıldı. O.K., başka bir suç nedeniyle tutuklanmış ve hâlen cezaevinde bulunuyor. M.A. adlı kadının ise çeşitli suçlardan dolayı 12 kaydı olduğu tespit edildi. “6136 SKM” ve “Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması” suçlarından gözaltına alınan M.A., işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sonraki Haber