Bir bardak su cinayeti kamerada

Kahramanmaraş'ta 29 yaşındaki bir genç çıkan kavgada feci şekilde darp edilerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavganın ise bir bardak su istemesiyle çıktığı iddiası kan dondurdu.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 6 Eylül'de 2 kişi arasında çıkan tartışma bir anda sopalı kavgaya dönüştü. 

Kavga sırasında taraflardan M.K. aldığı sopa darbeleriyle ağır yaralanarak Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırıldı. Ancak M.K. tüm müdahalelere rağmen 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. 

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.A.I, (37) çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Sosyal medyadaki görüntü: Bir bardak su cinayeti

Cinayetle sonuçlanan kavgaya dair bir görüntü ise sosyal medyada yayıldı. Sosyal medyada yer alan görüntü ve iddialara göre M.K. önünden geçtiği bir fabrikanın çalışlarından bir bardak su istedi. Getirilen suyu içen M.K. susuzluğu geçmeyince bir bardak daha su istedi. Bu istek üzerine M.K. ve fabrika çalışanları arasında tartışma çıktı. Aldığı sopa darbeleriyle yere yığılan M.K., G.A.I. tarafından darp edilmeye devam edildi. 

Canice katledilen gencin ailesi perişan oldu

Edinilen bilgiye göre olay, Cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, M.K. (29) aracıyla Küçük Sanayi Sitesi’ne gitti ve aşırı susadığını belirterek, su içebileceği bir yer olup olmadığını sordu. Metal fabrikasında çalışan bir kişi, M.K.’ya bir bardak su verdi. Su içtikten sonra, M.K. bir şişe su daha istedi. Su veren kişi, M.K.’nın talebine olumsuz yanıt verdi ve tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek, şahısların M.K.’yı sopalarla dövmesine dönüştü. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi. Sopalarla dövülen M.K., ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 2 gün süren yaşam mücadelesinin ardından genç vatandaş hastanede hayatını kaybetti. M.K.’nın 2 aylık çocuğu olduğu öğrenilirken, yaşanan olayın ardından ailesi konuştu.

“Yavruma 6 kişi saldırmışlar”

M.K.’nın annesi G.K., “Adalet istiyoruz, benim oğlum canice öldürüldü. Hunharca öldürmüşler yavrumu, dilim varmıyor yavrum bir bardak su için insan öldürülür mü? Bir anne olarak içim yanıyor. Niye bir bardak su için, bu olayı bana fabrika sahibi anlattı, yavrum anlatamadı doğruları bilemiyorum. Fabrika o görüntüleri kesintisiz ve tam verecek bana. 6 kişi bir çocuğa nasıl saldırır, bir su bardağı için 6 kişi nasıl yapıyorlar? Bunu yapan bir insan olabilir mi? 6 kişi bir kişiye nasıl saldırır, oğlumda müdahale edecek bir şey yok, elinde sopa yok. Yavruma 6 kişi saldırmışlar. Adalet yerini bulsun. Aile olarak bu işin arkasını bırakmayacağız, oğlum senin arkandayım” dedi.

“Evladımız oldu, bizi yalnız bıraktı”

Gözyaşları içerisinde adalet istediğini ifade eden M.K.'nın eşi S.K. ise, “Bu canice ölümün adaletini istiyorum. Bu olayı yapanlar, delil saklayanlar, fabrikanın sahibi de delil saklıyormuş hepsinden şikayetçiyim. Biz 8 yıldır evlat acısı ile yandık, bize evladımız oldu bizi yalnız bıraktı. Yavrumu yetim bıraktılar onlar da dışarıda serbest gezmesinler” diye konuştu.

“Gencecik bir insanı bu hayattan kopardılar su için”

Yengesi E.D. ise, “Adaletin sağlanmasını istiyoruz. Kameradaki kadrajdaki herkes de aynı şekilde bizim gözümüzde suçludur. Gencecik bir insanı bu hayattan kopardılar su için” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber