12 gündür aranıyordu... Pelin'in cesedi ormanda bulundu

Manisa'da 12 gündür "kayıp" olarak aranan 21 yaşındaki Pelin K.'nin cansız bedeni Uşak'taki bir ormanlık alanda bulundu. Genç kadının gözaltına alınan erkek arkadaşının cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 12 gündür kayıp olan 21 yaşındaki Pelin K., Uşak'ın Eşme ilçesinde ormanlık alanda ölü bulundu. Öte yandan ölü olarak bulunan Pelin K.'nın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 26 Eylül günü ailesinin kayıp ihbarında bulunduğı Pelin K.'nın (21) bulunması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri arama çalışmalarını sürdürürken, genç kadın Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Alahabalı Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda ölü bulundu. Polis ekipleri, kadının erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.U.'yu (37) gözaltına aldı. Pelin K.'nın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

Gözaltındaki zanlıdan itiraf

A.U. emniyetteki ifadesinde Pelin Karaca’yı öldürdüğünü ve Uşak’ın Eşme ilçesindeki ormanlık alana gömdüğünü itiraf etti. 

İfade üzerine Karaca’nın cansız bedeni, Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı Alahabalı Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu.

 Karaca’nın cenazesi, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Pelin K.'nin annesi Nihal K., şöyle konuştu:

“A.U. eski mahallemizden komşumuzun oğluydu ve evliydi. Kızım kayıpken sık sık cep telefonundan aradım, ancak hep meşgul çaldı. Kızımın cinayete gideceğini değil de… ‘Kızım kayboldu, can güvenliğinden endişeliyim, kızımı bulun’ dedim. Çarşıya gitti geldi, ‘Anne tekrar gideceğim, hemen geri geleceğim’ dedi. Gidiş o gidiş.”

Sonraki Haber