Ziya selçuk Haberleri

MEB okulların açılışı için alternatifli planlarını açıkladı 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi için ''seyreltilmiş'' eğitim modeli!
İşte LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih Bakan Selçuk'tan LGS açıklaması MEB'ten meslek liselerinde iş garantili bölüm müjdesi 5 milyon öğrencinin tatil kitapları MEB'ten
Bakan Selçuk'tan LGS için salon ve bina açıklaması LGS'de maskeler çıkarılabilecek mi ? Bakan Selçuk açıkladı Bakan Selçuk'tan LGS ile ilgili kritik açıklama Bakan Selçuk'tan sınavlarla ilgili flaş açıklama Okullarda yeni sınıf geçme kuralları açıklandı MEB açıkladı; telafi eğitiminin detayları belli oldu! Bakan Ziya Selçuk'a 9 maddelik soru önergesi Bakan Selçuk ''LGS'' hakkında merak edilenleri yanıtladı Bakan Selçuk açıkladı: LGS'de 3 önemli değişiklik! Bakan Ziya Selçuk yüz yüze eğitim için tarih verdi Bakan Ziya Selçuk yüz yüze eğitim için tarih verdi Bakan Selçuk açıkladı; o dersler yazın da devam edecek! MEB'ten okul öncesi eğitim itirafı MEB açıkladı: Lisede sınıf geçme nasıl olacak? Okullarda uygulanacak telafi programı belli oldu Bakan Selçuk açıkladı! MEB özel eğitim öğrencileri için takvim Bakan Selçuk: ''Bizim çocuklar için fedakarlık etmemiz lazım'' Bakan Selçuk'tan okulların açılış tarihiyle ilgili flaş açıklama!