Otomobil Haberleri

150 bin km'de diye satın almıştı, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı Benzin ve motorin zamları vatandaşı mucit yaptı: Yüzde 50 tasarruf sağlıyor!
Mercedes, BMW, Ferrari... Görünce şoke olacaksınız: İşte otomobil markalarının ilk ve son halleri Çürümeye terk edilmişti şimdi gören bir daha bakıyor 1981 model efsanesini yollara çıkardı, gören bir daha bakıyor İstanbul'da 2 öğrencinin öldüğü feci kaza kamerada
Haziran ayında fiyatlar güncellendi: İşte 2022 yılında alınabilecek en ucuz sıfır otomobiller Yargıtay'dan milyonlarca araç sahibi için emsal karar Otomobilinden bıçakla inip, baba ve oğluna dehşeti yaşattı Otomobil almak isteyenlere bir iyi, bir de kötü haber 63 yaşındaki efsaneyi garajından çıkardı, gören inanamıyor! Kiralık otomobilde akıl almaz dolandırıcılık Otomobil fiyatlarına 1 haftada 35 bin TL zam Halı sahada dehşet! Otomobil sahaya uçtu Almanya'da Ford'un o modellerine satış yasağı Renault'n varlıklarına el koyan Rusya, Sovyetlerin efsane otomobilini yeniden mi üretecek ? LPG’li otomobil alev alev yandı Sıfır araç almak isteyenler dikkat: kampanya üstüne kampanya yaptılar: İşte en uygun sıfır araçlar İstanbul'da şoke eden görüntüler! Otomobille merdivenden indi Hem benzinli hem de dizel otomobillere yasak geliyor! İkinci el ya da sıfır kilometre fark etmez! Yeni araç hayali suya düştü Otomobil sektörü temsilcilerinden kötü haber: Maliyet artışları fiyatlara... Otomobil alacaklar dikkat: Nisan ayının en çok satan otomobilleri belli oldu Önümüzdeki 3 aya dikkat! İslam Memiş uyardı: Satan zarar eder, kaybeder!