Küçük çocuk Haberleri

Telefonla oynarken ofise leopar girdi! Küçük çocuk yaptığıyla şaşırttı Pes! Valalhi pes, billahi pes! Çocuklarını İETT otobüsünde unuttular!
Maganda kurşunu bir çocuğun daha ölümüne yol açtı Kayıp çocuk kötü haber! Korkunç cinayet 13’üncü katta korkunç ölüm Çocuklarıyla BİM'e gidip, çocuklarına slogan attırdı
Kuduz olan çocuktan acı haber Küçük çocuk balkondan yere çakıldı! Dehşet dolu anlar kamerada Yabancı uyruklu sapık silahla poz verip, küçük çocuğu taciz etti İstanbul'da oyun parkında korku dolu anlar kamerada Rezalet! Zabıta aracına kilitlenen çocuk sıcaktan fenalık geçirdi Bu bir mucize! Minik çocuğu selde buzdolabı kurtardı Tabiat parkında dehşet! Kartal küçük çocuğu kaçırmaya çalıştı Bu kadarına da pes! Küçük çocuğu çarşafla sarkıttılar ''Kılıçdar amca'' diye bağırınca konvoy durdu Avukata cinsel taciz: Erotik shoplara numaramı vermiş 15 yaşındaki kızı taciz eden zanlı ''sağır ve dilsiz'' numarası yaptı! Bu nasıl bir iğrençlik! Sosyal medyada da paylaştı! Küçük çocuk kendini yaktı! 7 yaşındaki çocuk serinlemek için girdiği denizde boğuldu Vahşet! 3 yaşındaki çocuğu öldürüp, kaçtı! 60 yaşındaki sürücünün 9 yaşındaki çocuğu darp anı kamerada! 5 yaşındaki kız çocuğu annesinin hayatını kurtardı Gören ''bu nasıl anne'' dedi ! Küçük çocuğa anne işkencesi !