Döviz kurları altın Haberleri

Erdoğan'ın faiz çıkışı piyasaları hareketlendirdi: Dolar ve euro yükseliyor Altın fiyatlarında büyük düşüş! Dolar ve euro yatay seyirde
Piyasalar yön değiştirdi! Dolar, Euro ve altın yeniden yükselişte Piyasalarda baş döndüren hareketlilik: Dolar kritik seviyenin altında! Piyasalar yeniden yükselişe geçti! Altın, dolar, euro, sterlin, gümüş... Altın eriyor! Piyasalarda dikkat çeken hareketlilik!
Uzmanlardan dolar ve altın için dikkat çeken 2021 tahmini! Piyasalarda dikkat çeken düşüş! Dolar, Euro ve Sterlin eridi! Altın düşüyor, Dolar ve Euro kritik seviyede! Piyasalar yeniden yükselişe geçti! Altın, dolar, euro, sterlin, gümüş... Gram altın uçuşa geçti! İşte piyasalardan yeni rakamlar İşte 2020 yılının en çok kazandıran yatırım aracı... Piyasalar 2020'ye böyle veda ediyor: Dolar düşüşünü sürdürüyor Altın da, dolar da, euro da çakıldı! Piyasalar tepetaklak! Dolar, euro ve altın sert düştü Asgari ücret açıklandı; piyasalar çakıldı! Faiz kararı yetmedi, Türk Lirası'nda değer kaybı sürüyor! Faiz kararı sonrası dolar, euro ve altın çakıldı! Altın fiyatlarında büyük düşüş! Dolar ve euro yatay seyirde Dolar, Euro, altın, gümüş... Piyasalar yükselişini sürdürüyor! Merkez'in faiz kararı öncesi döviz de altın da tırmanışa geçti! Piyasalarda dikkat çeken hareketlilik: Döviz düştü, altın yükseliyor! Döviz çakıldı! Dolar kritik seviyenin altında! Dolar ve altın düşerken Bitcoin rekor kırdı!