Cinayet Haberleri

Sigorta parası için eşini uçurumdan itmişti! Şoke eden detaylar Kan donduran bir kadın cinayeti daha: 15 yerinden bıçaklandı!
Komşu dehşetinde korkunç detaylar! Bir kadın eşini bıçaklayarak öldürdü! Oğlunu öldüren babadan kan donduran ifade: ''Annesine tecavüz etti'' Cinayet şüphelisi sevgilisinin yatak odasında yakalandı
Güzellik kraliçesi vahşi bir cinayete kurban gitti Bir kadın daha öldürüldü! Eşi olacak manyak, elleriyle boğdu! Akraba cinayetinde ''pes'' dedirten savunma Sadakatsiz'de Melis Sezen'in canlandırdığı Derin öldü mü? ''Kocamı vurdum çabuk yetişin'' Benzediği kişiyi öldürüp, arabasını sattı! Korkunç cinayette yeni gelişme Bir kadın cinayeti daha! Korkunç ayrıntılar ortaya çıktı O ilde 5 yıldır kadın cinayeti işlenmiyor Kocasını öldüren kadını kızı idam etti Suriyeli hamile genç kadın yol kenarında cansız halde bulundu Korkunç olay! Kız arkadaşının bikinisi açıldı diye... Kalaslı dehşette karar çıktı! Türkiye'de 12 saatte 6 kadın katledildi! Yaşlı çiftin ölümünde sır perdesi aralandı Çatıdan ip sarkıtıp girdiği evde eşini katletti! Polis memuru, nişanlısını öldürüp intihar etti Devlet ''uzaklaştıramadı''! Yaklaşıp katletti! Çatıdan ip sarkıtıp girdiği evde eşini katletti!