Cinayet Haberleri

Kerziban cinayetinde korkunç ayrıntı: Cesedini parçalayıp torbalarla taşımışlar Türkiye'yi sarsan cinayette korkunç detay: Pınar'ı diri diri yakmış!
Yasak aşk sonu olmuştu: Duştan çıktım, morarmıştı, kalp masajı yaptım 19 yıllık faili meçhul cinayet böyle aydınlatıldı: Parmak izleri ele verdi Bir kadın cinayeti daha! Eşi tarafından katledildi 2 yılda tam 28 kadın ''düşerek'' öldü!
Allah kahretsin! Bir kadın cinayeti daha! 5 çocuk annesi öldürüldü! Cinayet değil vahşet! Hem kuzenini hem de hamile eşini katletti! Boşanma aşamasındaki bir kadın daha katledildi! Cinayet şüphelisi yatak odasındaki gizli bölmede yakalandı 4'üncü kattan düşen stajyer avukatın korkunç ölümü kamerada Evine giren hırsızı bıçaklayarak öldürdü İzmir'de trans birey cinayeti Metroda dehşet! Kadını raylara itti! Ankara'da çekiçli dehşet! Annesine kötü davranan arkadaşını öldürdü Kadın cinayetinin altından ''kıskançlık'' çıktı Avukat Dilara'nın vasiyeti yürekleri yaktı Eşcinsel TikTok fenomeni arkadaşı tarafından boğularak öldürüldü Avukat dilara ''Beni kurtar'' diye mesaj atmış ama... Bugün yine gün aymadı! İstanbul'da 28 yaşındaki genç kadın katledildi! Cansız bedeni halıya sarılmış halde bulundu İstanbul'da en çok cinayet işlenen gün ve saat açıklandı Bir kadın cinayeti daha! Eşi tarafından katledildi Kamyon kasasından 10 ceset çıktı