Altın gramı Haberleri

Altında tarihi rekor az önce kırıldı! İşte Dolar ve Euro'daki son rakamlar İşte piyasalarda dolar, euro ve altının enflasyon rakamlarına tepkisi!
Dolar, euro ve altın hız kesmiyor! İşte piyasalarda günün ilk rakamları Piyasalar rekora doymadı! Dolar 7 TL'ye koşuyor! Piyasalarda yangın sönmüyor! Dolar 6,50'yi aştı, Euro ve altında yükseliyor Dolar, euro ve altın yeni bir rekora koşuyor!
Haftanın son işlem gününde, Dolar/TL, Euro/TL ve altın yine kritik seviyede Piyasaların ateşi sönmüyor! Dolar, Euro ve Altın'da günün ilk rakamları İşte piyasaların koronavirüs paketi tepkisi: Dolar 6,50 sınırında! Merkez Bankası'nın hamlesinin ardından Dolar ve Euro'da son durum Koronavirüs piyasaları vurdu! Dolar durdurulamıyor Piyasalar alt üst oldu! Gram altın fiyatı 300 liranın altına indi Piyasalar yangın yeri! Dolar/TL 6,30'u da aştı! Piyasalar alev aldı! Dolar 6,31 TL'yi gördü... İşte günün ilk rakamları! Piyasalarda korona depremi! Altın fiyatları 7 yılın zirvesini gördü Piyasaların gözü de Rusya'daydı... Dolar ve Euro pusuda, Altın yükseliyor! Dolar ve Euro düşüşe geçti; altın yükseliyor! Enflasyon rakamlarına dolardan ilk tepki Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi ? İşte o tahmin Piyasalara Bahar Kalkanı ateşi düştü! Dolar, Euro ve Altın'da yeni rekor! Piyasalara da şehit ateş düştü! Dolar, euro ve altının ateşi sönmüyor Altın fiyatları daha da yükselir mi diye soranlar için kritik açıklama! Dolar ve euro fırladı, borsa çakıldı ! İşte piyasalarda son durum Piyasaların ateşi dinmiyor! Dolar yılın en yüksek seviyesinde