Altın gramı Haberleri

TL'de değer kaybı büyüyor! Dolardan yeni rekor! Euro 9 TL'ye dayandı Dolar yeniden rekor kırdı! Tarihin en yüksek seviyesi
TL eriyor! Dolardan bir rekor daha! Enflasyon sonrası Dolar ve Euro'da tarihi rekor Piyasalar yeniden gaza bastı! Dolar, Euro ve altında yükseliş sürüyor TL'nin değer kaybı sürüyor! Dolar, Euro ve Altın zirveye demir attı!
TL erimeye devam ediyor! İşte dolar, euro ve altında ilk rakamlar Piyasalarda dalgalanma sürüyor! İşte dolar, euro ve altında son durum Dolar, euro ve altın fiyatlarında son durum Doların ateşi düşmüyor! İşte rekor sonrası günün ilk rakamları Dolar, euro ve altın yeniden yükselişe geçti Doğal gaz müjdesinin ardından dolar, euro ve altında son durum Erdoğan'ın doğalgaz müjdesi piyasada ters tepti! Altın fiyatları için bir bomba iddia daha! Daha da mı yükselecek ? Darphane yastık altına tonlarca altın üretti! Faiz için karar gününde, dolar, euro ve altın güne böyle başladı Günün ''çokomeli'': Dolar 7,50'ye dayandı, Euro ise 9 TL'ye! Pandemide rekor üstüne rekor kıran altında bir kötü haber daha! Dolar yeni haftaya da rekorla başladı! Euro ve altın da yükseliyor! Altın yatırımcılarına kritik uyarı: ''3 ayın dibi görünüyor'' Piyasalarda ''çokomelli'' sabah: Dolar, Euro ve Altın zirveye tutundu Dolar, euro ve altın fiyatları yine coştu! İşte son durum Piyasada rüzgar tersine döndü! Altın erimeye devam ediyor Altın düşüşe geçti ama... Fiyatlar için dikkat çeken tahmin!