Altın gramı Haberleri

Piyasalarda çalkantı sürüyor! İşte dolar, euro ve altında son rakamlar Uzmanlardan düşüşe geçen altın için dikkat çeken tahminler!
Biri baksa iyi olur! Dolar, euro ve altın tarihi zirvesini gördü Piyasalarda yangın var! ''Bakmayan'' kalmasın; dolar, euro ve altın uçtu! TL'deki değer kaybına da ''bakmıyor'' muyuz ? Dolar, euro ve altın uçtu! Hayaldi gerçek oldu! Euro 10 TL'yi gördü, dolar 9 TL'ye koşuyor
Bu haberin ayrıntısı, detayı yok! Dolar 8,40, Euro 9,77, gram altın 508 TL! Merkez'in hamlesi ters tepti: Dolar 9 TL'ye, Euro 10 TL'ye koşuyor Dolar Cumhuriyet Bayramı dinlemedi! Yükseliş sürüyor İşte rekor üstüne rekor kıran altında yıl sonu tahmini Artık birileri ''baksa'' iyi olacak! Dolar 8,50'ye Euro 10 TL'ye koşuyor! Durdurulamıyor! Dolar, euro ve altın rekor tazeledi! Önce dolar şimdi de altın! Piyasalardan rekor üstüne rekor geliyor Olan TL'ye oluyor... Dolar ve Euro yeni rekora koşuyor! Sürpriz faiz kararı sonrası dolar ve euro alev aldı! Durmak yok yükselişe devam! Dolar, euro ve altında yükseliş sürüyor! TL yeniden eriyor... Dolar ve Euro yükselişe geçti! Piyasalar gözü Merkez'de... Dolar, 7,90 seviyesinin altına geriledi Olan yine Türk Lirası'na oldu! Dolar, Euro ve altında yeni zirve Piyasaların ateşi düşmüyor! Dolar, euro ve altında son durum Hayaldi gerçek oldu! Dolar'da 8 TL'ye, Euro'da 10 TL'ye dayandı! ''Dolarla mı yaşıyoruz'' diyenler ''bakmasın''! Dolar 8 TL'ye dayandı Piyasalar durmuyor! Dolar, Euro, altın yeniden yükselişte Hayaldi gerçek oldu! Dolar 8 TL'ye dayandı, Euro 9 TL'nin üstünde!