Altın gramı Haberleri

Piyasalar yeniden yükselişte, Euro 15 TL'yi aştı, dolar kritik seviyede! Altın fiyatları tepetaklak! 30 dolar birden düştü
Dolar, Euro ve altının enflasyon rakamlarına ilk tepkisi Piyasalar yılbaşı dinlemedi... Dolar, Euro ve altın 2021'e zirvede veda ediyor Altın fiyatlarında çöküş senaryosu! Dev banka tahminini açıkladı Dolar ''kıpır, kıpır salınıyor'': 13 TL yeniden aşıldı!
Dolar 12 TL'yi, Euro 14 TL'yi, gram altın 700 TL'yi aştı Altın fiyatları hareketlendi! Gram altında kritik seviye 697 TL Dolar yeniden 12 TL sınırında! Piyasalarda ibre yeniden yukarı döndü! Dolar, euro ve altın yeniden hareketlendi! Altın fiyatlarında ''Noel'' etkisi! Gram altında bu seviyeye dikkat! Dolar 11 TL'nin altını gördü: İşte piyasalarda son durum Önce dolar, sonra euro şimdi de altın! Büyük çöküş! Altın yatırımcısı şokta! Gram altın kritik seviyenin altına düştü Piyasalardaki düşüş sürüyor! Dolar, Euro ve altında son durum İşte Dolar, euro ve altının döviz kuruna dayalı TL mevduatının detaylarına tepkisi Erdoğan'ın açıklamaları sonrası dolar 13 TL'nin altını gördü! Merkez Bankası'nın müdahalesine dolardan sert tepki Dolar, euro ve altının freni koptu: Gram altın 900 TL'yi aştı Dolarda bir rekor daha: 15 TL'ye koşuyor! Dolar 14 TL'yi, Euro 16 TL'yi, gram altın da 800 TL'yi yeniden aştı Dolar, Euro ve altında ipin ucu kaçtı! Ne dolar, ne euro... Merkez'in müdahaleleri bile dizginleyemedi! Erdoğan ''sabır'' istemişti; ne dolar, ne euro ne de altın sabretmedi!