Hipodrom.com'dan At Yarışı Sektörüne Dev Hizmet!

At yarışı tutkusu, tüm hipodromlardan HD kalitesinde yayınlarla devam edecek.

 Hipodrom.com ile Türkiye Jokey Kulübü (TJK), at yarışı yayıncılığı alanında yeni bir iş birliğine imza attı. Bu stratejik ortaklık kapsamında, TJK yarışlarının web ve mobil yayın hakları, iki kurumun oluşturduğu ortak girişim tarafından yürütülecek. Anlaşmanın imza töreni TJK Başkanı Serdal Adalı ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay'ın katılımıyla gerçekleşti.

 Hipodrom Şans Oyunları A.Ş., TJK’nın web ve mobil platformlardaki yayın haklarını alarak yarış tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. TJK'nın düzenlediği yarışların dijital yayın ihalesini on yıllığına kazanan Hipodrom.com, izleyicilere tüm hipodromlardan HD yayın sağlayarak, at yarışlarının erişimini artırmayı ve izleyici deneyimini daha heyecan verici hale getirmeyi amaçlıyor.

 Anlaşmanın imza töreni İstanbul Veliefendi Hipodromu'ndaki Byerley Turk Salonu'nda yapıldı. TJK Başkanı Serdal Adalı ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay’ın yanı sıra Hipodrom.com Genel Müdürü Ersin Erdem, Genel Müdür Yardımcısı Emre Kokkaya, TJK Genel Sekreteri Gülnur Gülerce, TJK Yönetim Kurulu Üyeleri Kerem Alkan ve Hakan Yücetürk, TJK Genel Müdürü Tuncel Aydın ile TAY TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Cantınaz da törende hazır bulundu.

 SERDAL ADALI: “SEKTÖRÜ GÜÇLENDİRMEK EN ÖNEMLİ AMACIMIZ”

 Atçılık sektörünün gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan bu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden TJK Başkanı Serdal Adalı, bu ortaklığın tüm paydaşlara fayda sağlayacağına olan inancını vurguladı. Adalı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Protokol kapsamında sağlanacak HD canlı yayın araçları, sektörün izlenebilirliğini artırarak atçılık dünyasına büyük bir katkı sağlayacaktır. Türkiye Varlık Fonu ile imzaladığımız 10 yıllık sözleşmenin ardından, atçılık sektörünün yalnızca ülkemizde değil, uluslararası arenada da hak ettiği değeri görmesi için çaba sarf ediyoruz. TJK olarak bu alanda yatırımlarımızı sürdürüyor, at yarışı kalitesini ve sektördeki ciroyu artırarak, paydaşlarımızla birlikte sektörümüzü güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Hem atçılık kalitesi açısından hem de ekonomik büyüme anlamında daha sağlam bir yapı inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.”

SİNAN OKTAY: "GELDİĞİMİZ NOKTAYI DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ"

 Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay, TJK ile iş birliğini ileri taşımayı hedeflediklerini belirterek, yayın kalitesinin artırılmasının önemine değindi. Oktay, “TJK ile geldiğimiz bu noktayı daha da ileri taşımak istiyoruz. HD kalitesinin yarış severler için önemli olduğunu düşünüyoruz ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. TJK ile birlikte bu projeyi hak ettiği yere getireceğiz,” dedi. 

ERSİN ERDEM: "4 CANLI YAYIN ARACI HAZIRLANDI"

Hipodrom.com Genel Müdürü Ersin Erdem, yayın ihalesi ile Türkiye’deki hipodromlarda yayın kalitesinin artacağını ifade etti. Erdem, “Bu ihale ile Türkiye'deki hipodromlarda HD yayın sorununu çözüyoruz. Dört canlı yayın aracı ile yarış severlerin evlerinden hipodromdaymış gibi bir deneyim yaşamalarını sağlamayı hedefliyoruz. Yaz aylarına kadar bu sorunu çözmeyi planlıyoruz,” dedi.

KOKKAYA: "SEYİR ZEVKİ EN ÜST NOKTAYA ÇIKACAK

Hipodrom.com Genel Müdür Yardımcısı Emre Kokkaya ise projeye titizlikle hazırlandıklarını belirtti. Kokkaya, “Bu proje, yarış yayınları alanında bir dönüm noktası olacak. Yarış severlerin seyir keyfini en üst düzeye çıkararak camiamıza değer katmayı hedefliyoruz,” dedi.

Bu anlaşma ile birlikte Türkiye'deki hipodromlarda yeni canlı yayın ekipmanlarının kısa süre içinde kullanılmaya başlanması planlanıyor.

Sonraki Haber