İstanbul'da Konut Fiyat Trendi

İstanbul’da konut fiyat trendi yatırım yapmak isteyen kişilerin merakla araştırdığı konular arasında yer almaktadır. Özellikle pandemiden sonra yaşanan ekonomik yükselişler insanların yatırım yapma standartlarını yükseltmiş ve konut fiyatlarında da ciddi artışlar görülmeye başlanmıştır.

Özellikle son birkaç yılda İstanbul satılık daire fiyatlarında %229 artış görülmüştür. Konut fiyat trendleri son aylarda bir durgunluk gösterse dahi gerileme yaşanma şansı hiç yok denecek kadar azdır. Her zaman artan bir skala ile ilerleyeceğinden dolayı satın almak istediğiniz konutları çok bekletmemeniz gerektiğini söylemek isteriz.

Mood Real Estate olarak lüks konut pazarlama işlemlerimiz ile İstanbul’un yükselen semtlerinde hayallerinize ve bütçenize uygun konutları sizlere sunuyor ve alım satım işlemlerinizi kolaylıkla tamamlamanıza olanaklar sağlıyoruz. Siz de web sitemiz üzerinden hemen konut portföyümüzü inceleyebilir ve hayalinizdeki evler hakkında danışmanlarımızdan yardım alabilirsiniz.

İstanbul'da Konut Fiyatları Son Yıllarda Nasıl Değişti?

İstanbul’da konut fiyat trendi son yıllarda ciddi artış göstererek yatırımcıların yüzlerini güldürmüştür. Her ne kadar kiracılar bu konuda zorlansalar da yatırımcıların almış oldukları evler oldukça değerlenmiştir. Ekonomistler fiyatlarda düşüş olma ihtimalini her zaman göz önünde bulundursa da bu durum oldukça zordur.

Özellikle İstanbul yurt dışından da yatırımcı aldığından dolayı il genelinde alacağınız konutlar her zaman değerlenecektir. Ancak İstanbul’da konut fiyat değişiklikleri hızlı bir şekilde ilerlese de aldığınız evlerin uzan vadede sizlere çok kazandıracağını unutmamanız gerekmektedir.

Mood Real Estate olarak sektör deneyimi ve lüks konut pazarlama tecrübelerimiz ile yatırımcılarımızı doğru yönlendirmekte ve sorunsuz bir şekilde yatırımlarınızdan kâr elde edebilmenize olanaklar sunmaktayız.

İstanbul'daki Lüks Konutlar Son Yıllarda Ne Kadar Değerlendi?

İstanbul’da konut fiyat trendi son yıllarda oldukça fazla artış göstermiştir. 2023 yılında yapılan sektör değerlendirmelerine göre sadece İstanbul’da %229 konut değerlenmesi gözlemlenmiştir. Her ne kadar Türkiye’nin genelinde yatırımlar değerleniyor olsa da İstanbul bu konuda ilk sırada yer almaktadır. 

Yaşanan ekonomik dalgalanmalarda göz önüne alındığında bu artışın en az 2 yıl daha yüksek bantta süreceği öngörülmektedir. Bu sebeple yatırımlarınız hızla değerlenecek ve kârlı bir konut alımı gerçekleştirme şansınız artacaktır. Örneğin İstanbul satılık villa ilanlarından şu an alacağınız lüks bir konut ortalama 5 yıl sonra ciddi bir kâr marjı ile yüzünüzü güldürecektir.

İstanbul’da lüks konut fırsatları keza aynı şekilde 5 yıl içerisinde yatırımınızın sorunsuz bir şekilde değerlenmesine olanaklar sunacaktır. Tüm konut yatırım işlemleriniz için Mood Real Estate olarak bizlerle iletişime geçebilir, gayrimenkul uzmanlarımızla bu süreci kolaylıkla ve kârlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

İstanbul'daki Konut Fiyatlarının Gelecekte Nasıl Olması Bekleniyor?

İstanbul’da konut fiyat trendi artan bir seyir halinde olduğundan dolayı gelecekte de bu yükseliş trendin de olacağı aşikârdır. Son 2 yıldaki gibi hızlı bir artış seyretmese dahi lüks konut fiyatlarında azalma değil artış görülecektir. Her ne kadar İstanbul konut fiyatları için beklenti azalma yönünde olsa da bu durumun artık neredeyse imkânsız olduğu görülmektedir.

Lüks konutlar için krediler ile avantajlar sunulma olasılığı olduğundan bu artışlardan minimum şekilde etkilenerek sizler de hayalinizde ki konutlara Mood Real Estate farkıyla sahip olabilirsiniz. Web sitemizde yer alan konutlarımız ve sunacağımız avantajlarımız ile de yatırım işlemlerinizi kolaylıkla yürütebilmenize destek olmakta ve sorunsuz bir süreç yaşamanıza olanaklar sunmaktayız.

İstanbul'daki En İyi Gayrimenkul Şirketi

İstanbul’daki en iyi gayrimenkul şirketi olarak hizmet veren Mood Real Estate, yenilikçi pazarlama stratejileri ile hem alıcıyı hem de satıcıyı memnun etmektedir. Gerek sosyal medya çalışmaları ve reklamlarımızla gerekse alım satım sözleşmelerinizde sizlere profesyonel destek sunmamız ile en çok tercih edilen şirketlerden biri olmaktayız.

Siz de yatırım için konut arayışındaysanız https://www.moodrealestate.com/ sitemiz üzerinden İstanbul’un parlayan semtlerinde bulunan lüks konutlarımızı inceleyerek danışmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz.

Aktif olarak hizmet sunduğumuz Göktürk, Kemerburgaz, Zekeriyaköy, Sarıyer, Beşiktaş, Etiler, Ulus, Levent ve Şişli bölgelerimizde ki konutlarımızı inceleme fırsatı sunarak lüks konutlara sahip olmanıza destek olmaktayız.  Hızlı değerlenecek bu bölgelerde yatırımlarınızı yapabilir ve kâr marjınızın hızla yükselmesine olanaklar sağlayabilirsiniz.

Sonraki Haber