CYBH Testi Geleceğinizi Garantiliyor

Çeşitli yöntemler kullanarak yapılan cinsel hastalık testlerine CYBH testi ismi verilmektedir. Gelecekte garantili adımlar atmanız bakımından cybh testi başvurunuzu beklemekteyiz. Birçok testin yapıldığı kliniğimize gelerek kapsamlı bir değerlendirme isteyebilirsiniz. Özel test ekipmanları ve deneyimli uzmanlarımızla hizmetinizdeyiz.

CYBH Testi Nedir?

Enfeksiyonların bulaşma yöntemlerinden biri cinsel yoldur. Cinsel yolla bulaşan hastalıkları tespit etmek cybh testi sayesinde mümkün olmaktadır. Çok sayıda cinsel enfeksiyon türü olduğundan analiz yapılacak malzemeler de değişebilir. 

CYBH Testi Nasıl Uygulanır?

Kan örneği alarak uygulanan CHBY testleri çok yaygındır. Cinsel yolla bulaşan hastalıkları en garanti şekilde belirlemek için kan örnekleri incelenir. Özel bir zamanlama olmaksızın kliniğimize gelerek test talebinde bulunabilirsiniz.

Hangi CYBH Testlerini Yapmalıyım?

Frengi testi, genital herpes testi, Hepatit C testlerini yaptırmanız önemli bir konudur. Cinsel yolla bulaşan bir hastalığınız var mı sorusuna yanıt bulmak için olası diğer testleri de kliniğimiz sizlere söyleyecektir.

En Çok Yapılan CYBH Testleri Nelerdir?

AIDS, Hepatit B ve bel soğukluğunu kontrol etmek için talepleri beklemekteyiz. HPV, ureaplazma hastalıkları için cybh testi isteyebilir ve risklerden emin olabilirsiniz. HIV ve HPV testleri ayrı olmakla beraber birbirine karışabilmektedir.

Dört Boyutlu Ultrason Nedir?

Anne karnındaki bebeği tüm boyutlarıyla görmeyi sağlayan 4 boyutlu ultrason, monitörden net görüntü almanızı sağlar.  Bebek organları 4 boyutlu ultrason sayesinde ekrandan net bir şekilde görüntülenmektedir. Bebeğin yüzü, burnu, el ve kolları kapsamlı şekilde fark edilecektir.

4D Ultrason Hamileliğin Kaçıncı Haftasında Tercih Edilmelidir?

Net görüntü alabilmek adına, 4D ultrasona hamileliğin 19 ve 24’üncü haftaları arasında başvurmak gerekmektedir. Kliniğimize gelen hamile anne adayları bu haftalarda başvuru yapmalıdır. Diğer zamanlarda dört boyutlu ultrason kullanımı görüntü bakımından pek elverişli olmayacaktır. Fakat bazen 18’inci haftada başvuru yapıldığında da istenen bebek görüntüleri alınabilir.

4 Boyutlu Ultrasonun Klasik Ultrason Yönteminden Farkı Nedir?

Klasik üç boyutlu ultrasonlarda bebek hareketleri net değildir. Görüntü üç boyutlu olsa da hareket eden renkli görüntüler dört boyutlu ultrason ile elde edilmektedir. Kliniğimize başvuran aileler, dört boyutlu ultrasona daha fazla merak duyacağından istekleri detaylı şekilde karşılıyoruz.

Alerji Testi Nedir? Nasıl Yapılır?

Deride meydana gelen reaksiyonları test etmek için kullanılan yöntemlere alerji testleri denmektedir. Kliniğimizde farklı alerji testlerini yaparak belirli tedavi süreçleri için zemin hazırlamaktayız. Kan örneği almak, cilde damlalar akıtmak alerji testi yöntemlerinden bazılarıdır. Deri çizik testi de reaksiyon ölçme yollarından biri olarak belirleyici olmaktadır.

Alerji Çeşitleri Nelerdir?

Vücudu zorlayan alerjiler, çeşitleri bakımından epey fazladır. Özellikle bahar aylarında çoğalan alerjilerden polen alerjisi için başvurular yapabilirsiniz. Ayrıca küf, evcil hayvan, besin alerjilerinin de hayati önemi olan sorunlara neden olabileceğini unutmamak gerekir. Her alerji çeşidi herkeste eşit derecede sonuç vermeyebilir.

Alerji Testi Aç Karnına mı Yapılır?

Tokluk veya açlık alerji testlerini etkilememektedir ve bu nedenle test öncesi bir koşul söylenmeyecektir. Kliniğimizden alerji testi randevusu alarak teste gelebilir, sonuçları bekleyerek gereken tedavileri olabilirsiniz.  Uzun süre devam eden alerjiler için kronik çözümlere odaklanıyor ve kesin çözümü hedefliyoruz.

İlaç Alerji Testi Nasıl Yapılır?

Deri yama testi şeklinde yapılan ilaç alerji testinin önemi son derece büyüktür. İlaçlar bir hastaya alerji yapıyorsa hayati riskler olabilir. Bu nedenle yapılacak testin sonucuna göre değerlendirme sağlanacaktır.

İlaç alerjisi genelde hayat boyu devam eden bir hastalık olarak varlığını sürdürecektir.  Tüm tedavilerde kliniklere alerji testi sonuçları verilerek yol almak gerekir. Beklenmeyen ilaç alerjisi durumlarına karşı, ani müdahale ekipmanı bulundurmak gerekecektir.

Sonraki Haber