Ted Aliağa Kolejinden Başkan Kocaoğluna Ziyaret

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlMustafa Kemal Atatürk’ün direktifleriyle 85 yıl önce kurulan Türk Eğitim Derneği’nin (TED) kuruluş yıl dönümü nedeniyle, TED Aliağa Koleji yönetici ve öğrencileri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.
- Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleriyle 85 yıl önce kurulan Türk Eğitim Derneği’nin (TED) kuruluş yıl dönümü nedeniyle, TED Aliağa Koleji yönetici ve öğrencileri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarete Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Komsuoğlu, İkinci Başkan ve Petkim Genel Müdür Yardımcısı Ali Ekrem Aslan, Lise Müdürü ve Genel Koordinatör İ. Orkun Karapostal ve TED Aliağa Koleji öğrencileri katıldı. TED’in 85. kuruluş yılı nedeniyle kendilerini kabul eden Başkan Kocaoğlu’na teşekkür eden Vakıf Başkanı Deniz Komsuoğlu, “TED, ülkemizin eğitim alanındaki en büyük sivil toplum kuruluşu. Köklü geleneğimiz, üniversitemiz, başarılı okullarımız, sürdürülen projeler ve bilimsel araştırmalar sonucunda kamuoyu ile paylaşılan, eğitim politikalarına yön veren eleştiri ve önerilerimiz ile Türkiye'nin ortak değeriyiz, sizlerin desteği bizim için güç kaynağı” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocaoğlu da, TED'li öğrencilerle tek tek ilgilenerek, gelecek planları hakkında sohbet etti. Ülkenin iyi eğitim almış ve donanımlı insan gücüne ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kocaoğlu, bu amaç uğruna gösterilen çabaların çok önemli olduğunu belirterek, Türk Eğitim Derneği’nin 85. yılını kutladı.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol