Gülen'in evine protesto yürüyüşü

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlAmerika'da yaşayan Fethullah Gülen'in evinin önünde protesto hazırlığı var.
Sosyal medya üzerinden tehlikeli bir protesto planlanmaya başlandı. "Yılanın kapısına dayanıyoruz" yazılarak hazırlanan afişte Fethullah Gülen'in ABD'deki evinin önünde eylem yapılacak.
İnternethaber sitesinden Banu İriç'in haberine göre Gezi Parkı eylemleri için protestolar düzenleyen gruplar şimdi de Amerika'daki Türkleri hedef seçti. Amerika'daki protestoların hedefi ise Gülen Cemaati.
Örgütlenen gruplar 13 Temmuz'da Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki evinin önünde protesto düzenlemeyi amaçlıyor.
Bölgede yaşayan ismini vermek istemeyen bir Türk vatandaşının verdiği bilgiye göre Gezi Parkı olaylarının etkisini ABD'den de hissettirmek için çeşitli grupların harekete geçtiği, Gezi Parkı gibi simgesel olması için Fethullah Gülen'in evinin hedef alındığını söyledi.
Protesto şöyle duyuruldu: "13 Temmuz'da Amerika'daki Atatürkçüler Fetullah Gülen'in kapısına dayanıyor. Fetullah'ın Pensilvanya'daki evinin önünde büyük bir protesto gösterisi düzenlenecek"
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol