Güiza'nın kılı döndü !

Güiza'nın kılı döndü !

Fenerbahçe'de sürekli bahaneler uydurarak idmanlara katılmayan Güiza, gitmek için açık oynuyor.

Guiza'nın kılı döndü. İspanyol ne sağlık ne de laktat testine girdi, idmanlara ‘Topuğum ağrıyor’ dedi çıkmadı. Yani yeni bir Daum vakası kapıda...

Vatan'dan Ali Can'ın haberine göre yeni sezon hazırlıklarına İstanbul’da devam eden F.Bahçe’de futbolcular dün cybex (kuvvet) testinden geçerken gözler yine Daniel Güiza’yı aradı.. Geçen sezon son anda kaçan şampiyonluğa bir fatura kesilse en yüklü hesabı ödemesi gereken İspanyol golcü, sarı-lacivertliler için yeni bir Daum vakası haline gelmek üzere..

SEZON açılışının yapıldğı 28 Haziran günü, yönetiminin uçak biletini bile yollamasına rağmen İstanbul’a gelmeyen, ikinci gün ise yapılan sağlık kontrollerine geç katılıp, kontrole girmeyen Güiza, 2 gündür de idmanlardan kaçıyor.. ‘Topuğum ağrıyor‘ gibi garip bir bahane üreten ve tedavi bile olmayan Güiza, gitmek için resmen ‘açık’ oynuyor.. Çünkü İspanyol laktat testine bile girmemişti.. Yönetim ise şu an sakin. Fakat kesinlikle oyuncuya karşı geri adım atmayacak.İstedikleri bonservis bedeli olan 7 milyon Euro getirilmezse, Güiza satılmayacak ve yedek kalacak.