Fenerbahçe'de Emre şoku!

Fenerbahçe'de Emre şoku!

Fenerbahçe'de Konyaspor maçında sakatlanan Emre Belözoğlu sahayı gözyaşlarıyla terk etti.

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçında sakatlık yaşayan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu maçı gözyaşları içinde terk etti, oyuna devam edemedi.

Maçın 81. dakikasında koşarken arka adalesinde sakatlık yaşayan Emre'ye, bir süre saha içinde kontroller yapıldı. Daha sonra oyundan alınan ve sedyeyle soyunma odasına götürülen Emre'nin elleriyle yüzünü kapatıp, ağladığı görüldü.

Emre'nin yerine 84. dakikada oyuna, 11. haftadaki Eskişehirspor maçından beri formaya uzak kalan Bilica girdi.

EMRE'DE YIRTIK ŞÜPHESİ

Emre'nin maç sonunda MR'ının çekilmesi için hastaneye götürülmesi planlandı. Ancak sağlık ekibi Samandıra'ya götürülmesini ve burada yer alan ultrason cihazı ile ilk kontrolünün yapılmasına karar verdi.

Sağlık ekibinin Emre'nin arka adalesinde oluşan bir yırtıktan şüphelendiği ifade edilirken, bir spazm olma ihtimalinin de bulunduğu belirtildi. Her iki ihtimalde de Emre'nin Galatasaray derbisinde forma giymesinin zor olduğu kaydedildi.

İLGİNÇ TESADÜF

Bu arada her ne kadar ligde amansız bir liderlik yarışı yasaşalar da, Trabzonspor ve Feneberhçeli oyuncuların dostluğu sürerken, bu dostluk ilginç bir tesadüfü de ortaya çıkardı.

Dün sakatlanan Trabzonspor'un genç kalesici Onur henüz hastanedeyken cevapsız bir telefon aldı. Ancak durumundan ötürü telefonu açamadı. Daha sonra arayanın Fenerbahçeli Emre Belözoğlu olduğu öğrenildi. Rakibine "geçmiş olsun" dileklerini sunan Emre'nin bugün benzer bir ciddi sakatlık geçirmesi acı bir tesadüf olarak yorumlandı.